Dostava


Naša firma uslužuje celo tržište Srbije. Sva roba koja ima na lageru i koja je naručena radnim danima do 14 sati biće isporučena sledećeg dana. Sve narudžbe izvršene subotom, nedeljom i praznicima ili posle 14 časova biće poslate sledećeg prvog radnog dana. Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Paketi se isporučuju po sistemu "Danas za sutra" sa AKS ili Post Express Kurirskom službom. Detaljnije informacije o kurirskoj službi i cenama isporuke možete pogledati na adresama: http://www.postexpress.rs i http://www.aks-sabac.com


Nepodignuti paketiAKS i Post Express isporučuju pošiljke na naznačenu adresu. Postoji dva pokušaja dostave s time da kurir svakako kontaktira primaoca na dati broj telefona ako ga ne nađe kući. Ako nije moguće kontaktirati primaoca, onda kontaktira se naša firma i posle trećeg puta se vraća pošiljka. Naša firma će zaračunati sve troškovenastale usled nepodizanja naručenog paketa.


Danas za danas sa Post Express-om


Roba se mogu isporučiti i po sistemu "Danas za danas" preko Post Express kurirske službe. Lista gradova za koji se može koristit ova opcija možete naći na adresi http://www.postekspres.rs/usluge/unutrasnji-danas.asp. Cene dostave sa Post Ekspress-om:

od 1g -50g - 450.- din
od 51-2000g - 550.- din
od 2001-5000g - 600.- din

U ovom slučaju molimo Vas da nazovite telefonom : 064/12-11-11-3